Over Ons

WeegWereld.nl streeft er naar om de beste weegschalen voor de beste prijs te leveren en daarbij ook nog eens een hoog serviceniveau!

Wat we doen?

Begonnen als een kleinschalig idee is weegwereld uitgegroeid tot een zwaargewicht. Geen overgewicht want ons bedrijf is slank en doelgericht. Op deze manier garanderen we onze klanten een optimale service tegen de beste prijs. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van weegoplossingen. Van weegoplossingen voor de retail tot de logistieke sector bij ons vind je alles onder 1 dak.

Onze visie

Uitstekende weegoplossingen bieden verzekerd van een uitstekende service. Dat is ons uitgangspunt.

WeegWereld.nl

WeegWereld.nl is ontstaan vanuit passie en expertise. Wij bieden een helder en duidelijk assortiment van de beste weegoplossingen op de markt. Ook voor het leasen en huren van weegoplossingen bent u bij weeg wereld aan het juiste adres. Bel ons gerust en we komen vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Klantenservice

Heeft u vragen over u bestellingen over vragen over het product dat we bij u geleverd hebben neem dan gerust contact met ons op. Al onze producten worden geleverd met in acht name van de wettelijke bedenktijd maar ook een niet tevreden geld terug garantie is bij ons standaard. Geen probleem bij weegwereld en alles met een glimlach.

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, daar worden we immers allemaal beter van. heb je opmerkingen, suggesties of wil je met ons samenwerken neem dan eens contact met ons op. de koffie staat altijd klaar!

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar als u vragen heeft over de werking van uw weegschaal.

Alle weegoplossingen die wij aanbieden zijn voorzien van uitstekende garantievoorwaarden. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend product.

Meer dan 200 tevreden klanten gingen u voor!