Hoe gaat online bestellen van weegschalen in zijn werk?

Het voordeel van het online bestellen van een nieuwe winkelweegschaal, is uiteraard de lage prijs. Maar het roept wel nieuwe vragen op. Want hoe maak ik de beste keuze nu er geen vertegenwoordiger is om mijn wensen en behoeftes in kaart te  brengen? Hoe gaat de installatie in zijn werk? En hoe zit het met onderhoud, service en garantie? Om je daarbij te helpen, posten wij wekelijks een nieuwe bericht met alle essentële informatie over weegschalen.

In de blog van deze week lees je hoe je het online koopproces van weegschalen het beste aan kunt pakken en wat je kan verwachten wanneer je een of meerdere weegschalen via WeegWereld.eu koopt.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij het online kopen van nieuwe winkelweegschalen?
Omdat je via het web op zoek bent naar een nieuwe weegschaal, is het goed om duidelijk te hebben wat je precies zoekt. Normaal gaat een vertegenwoordiger tijdens een 
oriënterend gesprek na wat jouw wensen en behoeftes zijn. Doordat je nu zelfstandig tot koop overgaat, is het belangrijk dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je daadwerkelijk nodig hebt. Koop je voor het eerst een winkelweegschaal? Maak dan gebruik van onze checklist waarmee je jouw wensen en behoeftes eenvoudig in kaart kan brengen. Wil je een bestaand model vervangen of heb je meerdere weegschalen nodig? Gebruik dan je eerdere ervaring als referentiekader en bepaal zo welke zaken voor jou belangrijk en minder belangrijk zijn.

Ik weet welke weegschaal ik zoek. Hoe kan ik de beste weegschaal vinden voor de laagste prijs?
Zodra je jouw wensen en behoeftes goed in kaart hebt gebracht, kan je gericht via onze site zoeken. Dat kan op twee manieren;
    1. U zoekt op type weegschaal
              en/of
    2. U kijkt bij de brancheproducten

Daar tref je verschillende modellen aan. Zodra je duidelijk hebt welk model, type weegschaal of brancheproducten je wilt, kun je prijzen vergelijken met andere aanbieder. Let daarbij goed op de voorwaarden, prijzen en meegeleverde randzaken. Het zoeken van andere aanbieders kan eenvoudig via een zoekmachine. 

Wat kan ik verwachten als ik via WeegWereld.eu nieuwe weegschalen bestel?
Zoals je wellicht al gezien hebt, brengen wij voor het leveren van jouw bestelling geen kosten in rekening en worden onze producten standaard geleverd met netadapters en indien van toepassing een oplaadbare accu. Onze prijzen zijn exclusief BTW. Houd er dus rekening mee dat de te betalen prijs uiteindelijk inclusief BTW is en dat de kosten voor het retourneren van uw bestelling niet vergoed worden. Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden, kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. 

Hoe gaat het koopproces via WeegWereld.eu in zijn werk?
Nadat je jouw product(en) geselecteerd heb en wilt bestellen, maak je een account aan waarin je straks de informatie vindt over jouw bestelling. Als de betaling voldaan is, ontvang je een bevestigingsmail dat wij de bestelling in goede orde ontvangen hebben. Daarna gaan wij gelijk aan de slag. Jouw bestelling wordt binnen 24 uur bij PostNL afgegeven wat betekent dat je normaliter jouw bestelling binnen 24 tot 48 uur ontvangt. Zodra de bestelling verstuurd is, sturen wij een bevestigingsmail waarin je een Track&Trace code aantreft en een Nederlandstalige handleiding voor de winkelweegschalen. 

Heb je na het lezen van de blog van deze week nog aanvullende vragen? Laat dan een reactie achter of stuur een mail naar info@weegwereld.eu. Mochten de prijzen van onze site je aanspreken maar wil je toch eerst graag iemand spreken voordat je bestelt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

20-10-2016 10:04 door Koen Baars

Reacties

Reactie plaatsen
Share |